readmylife

readmylife

Mire számíthatunk 2022-ben? (Politikai elemzés)

2020. december 01. - whateveritis

Régóta foglalkoztat a kérdés, így minden elérhető szakirodalom elolvasása és kiértékelése után bizton állíthatom, hogy az alábbiak a legszilárdabb tudományos talajon álló következtetések:

Minden azzal a képpel kezdődik, ahogy Gyurcsány Ferenc épp elszámoltatja Orbán Viktort:

- Te Viktor, hogy is volt ez a korrupciós ügy?
- De hát Feri, az te voltál!
- Bocsesz. Valóban. Elnéztem egy sorral. Ne essünk szét. Na és ez?!
- Na, ez meg én voltam... Most akkor mi legyen?
- Fú, nem tudom.
- Van egy haverom az ügyészségen...

Erre reagálva Jakab Péter akcióba lendül, száraztésztát küld magának a parlamentbe, elvégre közösen kormányoznak, de ettől megzavarodik. Loading screen, kékhalál, meghasonlás, a tésztát eltemetik Nietzsche lova mellé.

A Momentum privatizációba kezd, elsőként a MÁVval, amit az előző garnitúra a Mészáros-Orbán malacperselyben lévő pénzen jól megvesz, aztán becsődölteti, a vonatokat pedig ezután vak komondorokkal húzatják, de a női utasok mindig átesnek rajtuk. A párt képviselői állománya megfogyatkozik, mert sokaknak logopédushoz kell járnia, mivel azt hajtogatják, hogy "nincs jobb és bal oldal".

Az LMP etikai bizottsága úgy dönt, hogy kizárja magát, saját magából, majd a következő nap a párttagok állnak a folyosón, és mindenki értetlenül néz, mi a fasz van, mert senki sem tud bemenni az irodába. A Jobbik maradék tagsága, vezető nélkül maradva, átlép az LMPbe, így már ők se tudnak bemenni az irodába. Nem vallják be, de legbelül tudják, hogy a cigányok tehetnek róla.

Az MSZPs képviselőket agyrázkódással kórházba viszik, mert az LMP által bezárt ajtónak fejjel előre nekiszaladnak, négyszer is, mert az első háromnál nem jó szögből vette őket a kamera. Velük tart Gyurcsány Ferenc is, akire az ajtódöngetés okozta szerkezeti károsodás miatt rázuhan a terépcsecső. A kórházakat közben a Momentum szintén privatizálja, így a szocialista képviselők egészségügyi számláit, keresztényi szeretetből, a Fidesz pártalapítványa állja.

Ezután a képviselők egy része átigazol a Centrum Parkoló Kft.-hez a magánszektorba, a környezetvédelem jegyében pedig minden parkolóórát zöldre festenek, és műfüvet tesznek a tetejére. Amikor Karácsony Gergelyt megkérdezik erről, akkor bevallja, hogy ő valójában Nagy Márton "FanMadeMaker" youtube-tartalomkészítő, aki évek óta azt az internetes kihívást csinálja, hogy álnéven, hülyeségeket hadoválva és ígérgetve, milyen magasra tud jutni a magyar politikában. Youtube csatornája rekordnézettséget generál, miután lovagkeresztet és Pulitzer-emlékdíjat kap, amit Ákos és Majka nyújtanak át neki.

A DK megkíséreli elindítani a magyar bitcoin bányaipart, de az ügy megtorpan, mert ugyan megkeresik az ország bányamérnöki kamaráját, hogy segítsenek a javaslatot kidolgozni, de sajnos nem kapnak választ. A közbeszerzést ettől még kiírják, azonban az ásatás nem kezdődik meg.

Semjén Zsolt és Lázár János Japánba emigrál Rogán Antal helikopterén, és a Nara prefektúrában kergetnek szarvasokat, vagyonnyilatkozatukban megjelölt csekély javaikból csak erre futja. A maradék párezer milliárdos Mészáros vagyon kezelését az egyetlen megfelelő tapasztalattal rendelkező emberre, Kósa Lajosra bízzák, aki megállapítja, hogy ez az ország szétesett, de azért gyorsan vesz édesanyjának egy hiperhajtóműves lopakodórepülőt, hogy nyugodtabban aludjon.

Kövér László újra felveti a magyaroknak, hogy most már igazán nem ártana felkötni magunkat, és akkor mi, magyarok rájövünk, hogy most már nem is olyan szar ötlet. Bayer Zsolt egy publicisztikában megírja, hogy az öngyilkosság a hitetlen aljadék proli szaroknak való, de egyben felajánlja segítségét mindenkinek, aki nem tudja magát felkötni. Utóbbiról a Belügyminisztérium SMS-t küld minden magyar állampolgárnak.

A kötél ellátmány gyorsan elapad, így (saját oldalon tapasztalt versenyző híján) Szijjártó Péter fürkészek és portyázók segítségével szerez be utánpótlást külföldről. Kizárólag olyan országokból sikerül ezt megtennie, ahol már végbement a drogliberalizáció, mert ott nem számít szokatlannak, ha egy kakadu kötelet akar venni milliárdokért, majd helikopterrel elrepül.

A Budapesti Olimpiát átnyomják a parlamenten, a projekt fő megbízottja Schmitt Pál lesz, helyettese pedig Bangóné Borbély Ildikó. Sajnos a szükséges dokumentumokat az Olimpiai Bizottság folyamatosan visszadobja a helyesírási hibák miatt, így Schmitt a japánok által kitöltött jelentkezési lapot másolja le. Így történhetett meg, hogy a 2032-es Budapesti Olimpiát végül Tokióban rendezik meg, de a magyarok fizetik. Bennfentes források szerint a magyar dokumentumok azért váltak gyanússá, mert kandzsival volt írva az egész.

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt először leteszi "Magyarország szociális és gazdasági reformja" című javaslatcsomagját, majd jobb híján ünnepélyesen feloszlatja magát, a tagok korai nyugdíjazásban részesülnek. A művet csak évekkel később dolgozzák fel egy egyetemi kutatóintézetben, és még abban az évben gazdasági Nobel díjra jelölik. A magyar politikai elit letagadja a tanulmány létezését, kivéve a Fidesz, aki szerint az eredeti szerzők valójában Wass Albert és Dózsa László.

Mindent összevetve, szerintem legyen Dzsudzsák Balázs a közös miniszterelnökjelölt, arra köpni-nyelni nem tudna a Fidesz, az alkalmasság meg eddig sem volt kritérium. Balázs klubja meg mondjon egy árat. Vagy csak igyon meg egy kávét Fekete-Győr Andrással, utána már úgyse fogja tudni kimagyarázni.

A bejegyzés trackback címe:

https://readmylife.blog.hu/api/trackback/id/tr3016305660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kivlov 2020.12.03. 11:34:14

jákobpetya, a "nemzeti radikális" :D :D :D
süti beállítások módosítása